Boodschappen doen

De Voorzorg, Woonpunt en Weller slaan hun handen ineen en steunen de actie van L1: ‘Samen voor de Voedselbank’. Op woensdag 13 december van 12.00- 16.00 uur gaan wij lang houdbare producten inzamelen en aanbieden bij de voedselbank. Wij zorgen voor een inzamelingspunt mét een gezellige kerstsfeer. U komt toch ook?

Een unieke persoonlijke wens!

Het doel van deze actie is dat we zoveel mogelijk producten inzamelen om mensen die afhankelijk zijn van de steun van de voedselbank te helpen. Daarvoor hebben we uw hulp nodig. Wilt u ons meehelpen? Neem dan wat extra’s mee uit de supermarkt en geef het bij ons af. Om de ontvangers van een voedselpakket een warm hart onder de riem te steken kunt u er zelfs een persoonlijke boodschap bij doen. Op de locatie krijgt u van ons een plastic kerstbal waar u uw handgeschreven wens in kunt doen.

Boodschappen doen

Welke producten?

De voedselbank is blij met elk lang houdbaar product. Denk aan: pasta, rijst, blikgroente, blikken vlees, houdbare zuivel in pakken, koffie en thee, aardappelpuree in pak, houdbaar broodbeleg, bakolie of olijfolie en vruchtensap in pak. Dit zijn de producten waar de voedselbank het meeste behoefte aan heeft, maar andere lang houdbare producten zijn natuurlijk ook welkom.

Unieke samenwerking

Het is uniek dat wij als drie corporaties samenwerken aan een gezamenlijk goed doel. Maar als maatschappelijke organisaties vinden wij het van groot belang om initiatieven als deze te ondersteunen. Samenwerking bij maatschappelijke opgaven wordt steeds belangrijker en dit leek ons een mooie manier om ons allen te verbinden. De rol van de corporaties in deze is faciliterend, voor een mooi eindresultaat zijn we afhankelijk van de inzet en goodwill van u. Wij hebben uw hulp dus heel hard nodig. Doet u mee?

Logo's woningcorporaties

Wanneer en waar kunt u terecht?

Op woensdag 13 december tussen 12.00- 16.00 uur bent u van harte welkom bij ons kerstkraampje, en wel:
- Hoensbroek, in de Plus supermarkt aan het Gebrookerplein
- Meezenbroek Heerlen, op het Etosplein/Meezenhof aan de dr. Kuyperstraat.

Wij zorgen voor een heerlijke versnapering en een creatieve verrassing voor de kleintjes.

Locatie Hoensbroek


Locatie Meezenbroek Heerlen


Vragen

Heeft u nog vragen? Neem gerust met ons contact op. U bereikt ons via ons Klanten Contact Centrum:
045 – 404 86 00