heerlijk wonen bij weller

Onze missie en visie

Weller beheert zo’n 9.800 woningen, winkels en garages in Heerlen, Brunssum en Schinveld. Meer dan 20.000 mensen, groot en klein, vinden hun thuis in een woning van Weller. En die 20.000 mensen hebben elk op zijn of haar beurt een eigen smaak, leefstijl en specifieke woonwensen. Die persoonlijke wensen staan bij Weller centraal. Want, als wij weten wat onze klanten willen, kunnen wij beter en actiever bijdragen aan hun woonplezier

Wellermissie

Weller stelt de individuele klant centraal, biedt deze keuzevrijheid en streeft samen met partners naar een passende woonbeleving. Verantwoordelijkheid en respect voor mens, milieu en maatschappij zijn hierbij vanzelfsprekend.


Wellervisie

Weller richt zich primair op mensen met een smalle beurs of zich bevindend in een kwetsbare positie, die behoefte hebben aan passende, betaalbare en goed onderhouden woningen waarvan de directe woonomgeving schoon, heel en veilig is. Onze dienstverlening aan klanten wordt gekenmerkt door (gereguleerde) keuzevrijheid en klantgerichtheid. Dat doen wij integer, professioneel, kostenbewust, met oog voor financiële continuïteit, transparant, duurzaam en waar nodig samen met (keten)partners.

Bekijk hier het Strategisch Beleidsplan 2022-2026 van Weller

Woonplezier

Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. We willen graag weten welke wensen en vragen er leven. Om daarop onze producten en diensten te kunnen aanpassen. Zo dragen we actief bij aan het woonplezier. Ook willen we graag meehelpen aan een prettige leefomgeving. Goede contacten met bewoners, gemeenten en andere partners vinden wij daarom belangrijk. We hebben een actieve rol als het gaat om revitalisering van wijken, maar ook bij de ontwikkeling van nieuwe wijken. Wonen, welzijn en zorg krijgen bij Weller ruime aandacht. De lat ligt hoog en dat mag best. Want we zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

Kerndoelen

Bij Weller staan 5 kerndoelen centraal. Nieuwsgierig? Klik hier!