uitvoeren reparaties

Aanpassingen in uw woning

Het kan voorkomen dat u iets in uw woning wilt aanpassen. Vanwege medische redenen, of omdat u de woning meer naar eigen smaak wilt inrichten. Wij vragen u vriendelijk deze zaken vooraf bij ons te melden, zodat wij u kunnen helpen of adviseren.

Medische aanpassingen

Als u denkt dat u een aanpassing in uw woning nodig hebt, kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding op basis van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). De aanpassing kan variëren van het aanbrengen van beugels in de toiletruimte of het aanbrengen van een traplift tot een ingrijpende verbouwing van uw woning. Daarvoor moet uitgebreid contact worden gezocht met de gemeente. Uw consulent wijken en buurten helpt u graag. Als hij of zij het niet weet, dan is er altijd wel een specialist binnen Weller die op de hoogte is van de laatste stand van zaken.

aangepaste wastafel
Lees meer over wonen, welzijn en zorg 

Zelf de woning veranderen

Als u iets wilt veranderen aan uw woning (bijvoorbeeld: aanbrengen van sierpleister, van een houten vloer of het plaatsen van een dakkapel), vragen wij u vriendelijk dat vooraf bij uw consulent wijken en buurten te melden. Zij adviseren u graag over de verandering, de materialen en de wijze van uitvoeren en wij kunnen met u de consequenties van de verandering voor de toekomst bespreken. Zij willen vooraf samen met u bekijken of dat wat u wilt mogelijk is. Er zal worden gekeken naar zaken als: kan het technisch goed uitgevoerd worden, schaadt het de verhuurbaarheid van de woning in de toekomst niet, is het gemakkelijk te onderhouden, en veroorzaakt het geen overlast voor de buren.

keukens
Lees meer over verbouwen of klussen