renovatiewerkzaamheden

Onderhoud

In een goed onderhouden huis is het prettiger wonen. Ook een verzorgde tuin draagt bij aan woonplezier. Wij zorgen voor goed onderhoud, en als er iets kapot gaat voor snelle reparaties. Andere onderhoudsklusjes moet u als huurder zelf uitvoeren.

Welke klusjes moet ik als huurder doen?

In deze folder Huurders-Verhuurdersonderhoud ziet u precies welke onderhoudswerkzaamheden Weller uitvoert en welke klusjes u zelf bij moet houden. Heeft u vragen of lukt het niet om een klus zelf uit te voeren, neem dan contact op met ons Klanten Contact Centrum via: (045) 404 86 00.

Bewoners in Brunssum kunnen voor kleine klusjes in en om het huis ook terecht bij Betere Buren. Zij zijn te bereiken via: (045) 727 12 50.

Naar de website van Betere Buren

Welke klusjes moet u zelf doen?

Lees het in deze folder of stel uw vraag aan ons Klanten Contact Centrum.
Bel (045) 404 86 00

Groot onderhoud

Weller voert planmatig onderhoud aan haar woningen uit. Dat geldt bijvoorbeeld voor het buitenschilderwerk en het onderhoud van gevels en daken. Ook voeren we onderhoudsprojecten uit om woningen energiezuiniger te maken. Dit zijn vaak flinke renovaties waarbij we bijvoorbeeld kozijnen en ramen vervangen door HR++glas. We isoleren vloeren, gevels en daken. En als dat nog niet gebeurd is, vervangen we de verwarmingsketel door een energiezuinige combiketel. U wordt altijd ruim op tijd op de hoogte gesteld als groot onderhoud of een grote renovatie aan uw woning op ons onderhoudsprogramma staat.

stucadoorwerkzaamheden