Vacature Medewerker Communicatie (28 uur per week)

Inclusief vervanging secretariaat bij vakanties.

Communicatie bij Weller is veelzijdig // wij zijn vriendelijk en betrokken // klanten gaan ons aan het hart // wij zijn een sociale verhuurder in Heerlen, Brunssum en Schinveld // wij gaan voor voldoende aanbod en betaalbare woningen // wij doen het net even anders // van harte welkom in ons nieuwe kantoor in Maankwartier.

Corporate communicatie

Ben jij op zoek naar een ondersteunende communicatiefunctie met veel afwisseling? Vind je het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de in- en externe ‘corporate communicatie’ van een klantgerichte woningcorporatie? Ben jij een kei in communiceren, het schrijven van klantgerichte communicatie, organiseren én heb je ervaring met social media en contentbeheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkdag

Een werkdag is afwisselend en kan zomaar beginnen met een bericht voor de narrowcasting, het redigeren van een brief, sparren met een collega, het schrijven van een webtekst of het ontwerpen van een flyer. Bekijk het volledige functieprofiel voor meer informatie over de taken.

Samenwerking

Als Medewerker Communicatie kom je te werken in het procesteam Bestuursondersteuning. Je ondersteunt de Adviseur Communicatie, en werkt nauw met haar samen. Verder zal je bij vakantieverlof van de bestuursassistenten (voor maximaal 16 uur per week) vervangen bij het bestuurssecretariaat.

Talenten

Beschik je over een afgeronde MBO-4 opleiding op het gebied van communicatie of marketing en heb je minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie? Heeft de Nederlandse taal geen geheimen meer voor jou, heb je een passie voor tekstschrijven en kun je goed overweg met digitale media? Stuur dan een verrassende motivatiebrief met CV waaruit jouw kwaliteiten voor de functie blijken naar vacatures@wellernet.nl. De deadline is 29 mei.

Vragen?

Meer informatie of belangrijke vragen? Mail dan even naar Krista Wauben-Poulissen, Adviseur Communicatie: kristawauben@wellernet.nl.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingeschaald in schaal G, CAO Woondiensten, die loopt van € 2.869,- tot € 3.513,-. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte voor ontwikkeling. Als je geselecteerd bent voor een gesprek kan dit worden opgevolgd door een assessment. Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.