lichtpuntjes

2020 is bijna om. Een jaar dat niemand snel zal vergeten. We mochten ineens niet alles meer. Konden dat ook niet. We werden meer dan ooit geconfronteerd met onze kwetsbaarheden. Leerden echt wat stilstand betekent. Onze wereld werd ineens heel klein. Iedereen is geraakt door het coronavirus. En we zijn er nog niet. Maar met opgeheven hoofd lukt het om hier doorheen te komen. Want zelfs in deze donkere tijden zijn er lichtpuntjes.

Ons (t)huis werd belangrijker dan ooit. De plek waar alles samenkomt. Waar je het gezellig kunt maken. Waar de vogels blijven fluiten. Plantjes heerlijk groeien. De lekkerste dingen uit de keuken kunnen komen. Het bezoek een hoogtepunt wordt: of dat nou familie, buren, vrienden of de postbode is. We zien dat we elkaar meer dan ooit kunnen helpen.

Laat de kracht van die lichtpuntjes zijn werk doen voor 2021. Zie ze als sterren. Die overal stralen. Ook al zien we ze niet. Ze zijn er altijd. Voor u, voor familie, vrienden en bekenden. Voor ons allemaal. Wij wensen u een nieuw jaar toe met heel veel mooie lichtpuntjes.

Het bestuur en medewerkers van Weller