Maankwartier Heerlen
De meeste huurders van Weller zijn wel eens in onze Wellerij in Heerlen of Brunssum geweest. In Brunssum verandert er niets. In Heerlen verhuist de hele organisatie van Weller én ook de Wellerij naar Maankwartier. Vanaf dinsdag 18 juni staat de koffie voor u klaar in onze nieuwe Wellerij aan het Spoorplein.

Waarom gaat Weller verhuizen?

We zitten al 20 jaar op de huidige locatie. Van buiten is het gebouw al eens opgeknapt en ziet het er nog mooi uit, maar vooral de kantoren zijn aan vernieuwing toe. Enkele belangrijke voorzieningen, zoals de klimaatbeheersing, zijn niet meer van deze tijd. En de indeling past niet meer bij de nieuwe organisatie van Weller. Om de juiste keuze en investering te maken, hebben we de kosten voor renovatie van ons huidige kantoor naast die van een eventuele verhuizing gezet. Verhuizen kwam als beste optie uit de bus.

Waarom verhuist Weller naar Maankwartier?

Dat heeft alles te maken met onze sterke band met dit bijzondere project. Wij zijn een van de bouwers van Maankwartier en vinden de nieuwe stationsomgeving van Heerlen prachtig. Maar ook vanwege zijn centrale ligging en bereikbaarheid is Maankwartier een goede locatie voor ons. Iedereen kan er komen, of je nu met de bus, de trein, met de auto, de fiets of te voet komt. Ons nieuwe kantoor ligt pal tegenover de ingang van het station. Van een centrale, minder zichtbare plek in het centrum verhuizen we zo naar een centrale en super zichtbare plek. Onze eigen huurders, maar ook toekomstige huurders kunnen ons zo goed vinden.

Spoorplein Maankwartier Heerlen

Wat verandert er voor onze huurders?

Niet veel. U vindt ons straks nog altijd in het stationsgebied van Heerlen, maar dan op een nieuwe plek, 200 meter verderop. De nieuwe Wellerij aan het Spoorplein is goed bereikbaar, ook als u minder goed ter been bent. Bij beide ingangen van Maankwartier kunt u parkeren in een parkeergarage. De Wellerij is vervolgens zowel via liften, een roltrap, een trap of via de hellingbaan (Maankwartier Zuid) bereikbaar. Wat wel verandert is de Wellerij zelf. Het wordt de grootste ruimte in ons nieuwe kantoor met heel veel groen. Voor het eerst krijgen ook de medewerkers van ons Klanten Contact Centrum een centrale plek in de Wellerij. Alles staat hier in het teken van het contact met onze bezoekers en huurders. De boodschap is helder: naast alle digitale kanalen blijft persoonlijk contact heel belangrijk voor Weller!”

Blijft het oude Wellerkantoor leeg achter?

Nee hoor. Ons huidige kantoorpand, dat eigendom is van Weller, verbouwen we in een appartementencomplex. Hoeveel woningen er komen en hoe die eruit gaan zien? Dat zijn we momenteel nog aan het onderzoeken.

Is Weller gewoon bereikbaar tijdens de verhuizing?

Wij proberen de overlast door de verhuizing tot een minimum te beperken. De verhuizing zelf vindt plaats van vrijdag 14 t/m maandag 17 juni. Vrijdag 14 juni en maandag 17 juni is de Wellerij daarom gesloten. Die dagen zijn we ook telefonisch niet bereikbaar. Spoedgevallen kunt u dan uiteraard gewoon telefonisch melden via: 045 - 404 86 00. Dan wordt u doorgeschakeld naar onze wachtdienst. Dinsdag 18 juni zijn we er weer helemaal voor u!

Tot snel in onze nieuwe Wellerij!
 

Vanaf 18 juni zijn onze adressen en openingstijden alsvolgt:
 

Wellerij Heerlen, Spoorplein 43 Heerlen 
- Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur
- Donderdag 9.00 – 19.00 uur

Wellerij Brunssum, Raadhuisstraat 21b  Brunssum
- M
aandag t/m vrijdag 9.00 – 13.00 uur

Klanten Contact Centrum
- Maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.00 uur
  via 045 - 404 8600 en info@wellernet.nl