Geïnteresseerden voor een standplaats en/of woonwagen in Brunssum kunnen zich alvast inschrijven bij Thuis in Limburg en registreren voor een standplaats of woonwagen.

Wat moet u doen om in aanmerking te komen?

Staat u nog niet ingeschreven als woningzoekende bij Thuis in Limburg? Dan is het nodig dit eerst te doen via www.thuisinlimburg.nl. Vervolgens kunt u uw interesse voor een standplaats of woonwagen kenbaar maken op uw inschrijving. Hiervoor graag inloggen in uw account met uw inloggegevens van Thuis in Limburg. Op uw persoonlijke pagina (‘Mijn pagina’) vult u het formulier ‘inschrijven voor standplaats of woonwagen’ in. Om in aanmerking te komen, zorgt u er dus voor dat zowel uw inschrijving bij Thuis in Limburg als uw registratie voor een standplaats of woonwagen alvast in orde is.

Toewijzing

Zodra definitief besloten is waar en wanneer de acht standplaatsen gerealiseerd gaan worden, zullen deze aan de hand van de inschrijvingen door Weller worden toegewezen (bemiddelen). Deze worden dus niet geadverteerd. Bij het toewijzen van standplaatsen en/of woonwagens wordt gebruik gemaakt van het afstammingsbeginsel. Dit wil zeggen dat voorrang wordt gegeven aan personen met familie (bijvoorbeeld (groot)ouders) op een woonwagenlocatie in de betreffende gemeente.

Wij helpen u graag!

Vindt u het lastig om in te schrijven via internet, heeft u bijvoorbeeld geen emailadres of kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt bellen met het Klanten Contact Centrum via 045- 404 86 00. Komt u liever langs bij onze Wellerij (Spoorplein 43, Heerlen) of Huurders Contactpunt Brunssum (Henri Dunantstraat 519), belt u dan even voor een afspraak? Dan zorgen we dat u wordt geholpen door de contactpersonen bij Weller.