Voedselbank Actie 22017

De Voorzorg, Woonpunt en Weller sloegen hun handen ineen en steunden de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Op woensdag 13 december werden lang houdbare producten ingezameld. Mensen konden op twee locaties terecht om de producten af te geven. De warme chocomelk, lekkere wafel en sfeervolle muziek zorgde voor een gezellige kerstsfeer.

Een unieke persoonlijke wens!

Het doel van deze actie was zoveel mogelijk producten inzamelen om mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank te helpen. Om de ontvangers van een voedselpakket een warm hart onder de riem te steken kon er zelfs een persoonlijke boodschap bij gedaan worden.

Heerlernaar brengt producten voor de voedselbank actie
Producten voedselbank actie

Unieke samenwerking

Het is uniek dat er drie corporaties samenwerken aan een gezamenlijk goed doel. Als maatschappelijke organisaties vinden wij het van groot belang om initiatieven als deze te ondersteunen. Samenwerking bij maatschappelijke opgaven wordt steeds belangrijker en dit leek ons een mooie manier om te verbinden. De corporaties zijn er voor de leefbaarheid in wijken en samen staan we sterker. Verbinding tussen mensen, daar geloven we in.

Groot succes

De acties in de Plus supermarkt aan het Gebrookerplein in Hoensbroek en op het Etospleintje/Meezenhofje in Meezenbroek bleken een daverend succes. Op beide locaties werden ruim 30 volle dozen (totaal dus dik 60 dozen!) ingezameld. Hartverwarmend om te zien hoeveel mensen door weer en wind producten kwamen brengen. Een warm gebaar van mens tot mens!

De totale opbrengst actie L1 Samen voor de Voedselbank heeft 290.052 producten opgeleverd ter waarde van 541.792 euro. Limburg bedankt!

Sfeerimpressie Voedselbank Actie