Wij willen een belangrijke verandering binnen Weller met u delen: we gaan Gebiedsgericht Werken.

Wat houdt Gebiedsgericht Werken in?

Met Gebiedsgericht Werken stemmen we onze diensten nog beter af op de specifieke behoeften en uitdagingen binnen onze wijken en buurten. Vanaf 22 april verdelen we ons werk daarom in drie gebieden:

1.       Heerlen-Noord. (ook Eikenderveld, MSP, GMS en Zeswegen)
2.       Heerlerbaan en Heerlen-Centrum
3.       Brunssum en Schinveld

Wat verandert er?

Door het Gebiedsgericht Werken kan het zijn dat er nieuwe gezichten in de wijk aanwezig zijn en huurders een ander aanspreekpunt krijgen. U kunt hier zien welke medewerkers werken per gebied.

Zoals u van ons gewend bent, kunt u ook telefonisch contact opnemen of reageren via WhatsApp of Chat. Breng gerust een bezoek aan onze Wellerij op het Spoorplein 43 in Heerlen of het Huurders Contactpunt in Brunssum (op afspraak). Hier vindt u de openingstijden en adresgegevens.    

Waarom kiezen we voor Gebiedsgericht Werken?

Onze bedoeling met deze verandering is om samen met u de buurt fijner te maken. Dat doen we door goed te luisteren naar wat onze huurders belangrijk vinden. We bundelen onze krachten binnen gebiedsteams, waardoor we beter en sneller kunnen reageren op eventuele problemen of vragen. Ook gaan we nog nauwer samenwerken met andere partijen in de verschillende gebieden om de leefbaarheid en kwaliteit van uw leefomgeving verder te verbeteren.

Gehoord, gezien en begrepen

De gebiedsteams zijn zo georganiseerd dat we goed kunnen inspelen op wat huurders nodig hebben en wat er speelt in hun buurt. Zo zorgen we ervoor dat u zich gehoord, gezien en begrepen voelt. We kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan en uw woonervaring bij Weller te verbeteren.

Meer weten?

Mocht u vragen hebben over Gebiedsgericht Werken of behoefte hebben aan meer informatie, neem dan gerust contact op met ons Klanten Contact Centrum via 045-404 86 00.