Als Wellermedewerkers willen we er écht zijn voor onze klanten of dat nu in de wijk is, bij bewoners thuis, aan de telefoon of in de Wellerij. We merken dat wij klanten niet altijd optimaal kunnen helpen in de Wellerij. Vandaar dat we besloten hebben om zaken wat anders in te richten en gedeeltelijk op afspraak te gaan werken. We wijzigen dus de openingstijden van de Wellerij voor vrije inloop, maar zorgen ervoor dat er tijdens de nieuwe openingstijden de juiste én voldoende mensen aanwezig zijn. Doordat deze medewerkers zich helemaal vrijmaken voor onze klanten zal dit ook de telefonische bereikbaarheid ten goede komen. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn. Want wij willen graag dat u zich gezien, gehoord en begrepen voelt bij Weller.

Nieuwe openingstijden Wellerij

Per 1 februari 2023 is de Wellerij op maandag tot en met vrijdag geopend:
- in de ochtend van 09.00 - 13.00 uur voor vrije inloop
- in de middag van 13.00 - 17.00 uur alleen op afspraak

Er zal een vaste bezetting van medewerkers beschikbaar zijn voor de Wellerij, waardoor we u sneller en beter van dienst kunnen zijn. Telefonisch blijven wij bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur.

Waarvoor kunt u terecht in de Wellerij?

  • Voor antwoord op uw woonvragen en -wensen
  • Het betalen van de huur
  • Informatie over het woningaanbod en hulp bij het inschrijven als woningzoekende

Hoe kunt u ons verder bereiken?

  • Bel ons Klanten Contact Centrum: 045 - 404 86 00. Voor het maken van een afspraak of stel uw vragen. We zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. U kunt via hen ook een afspraak maken voor ons Huurders Contactpunt in Brunssum.
  • Contact met onze medewerkers: Medewerkers (wellernet.nl)
  • Stuur ons een mail via info@wellernet.nl.
  • Of regel uw zaken online via uw persoonlijke MIJNweller pagina.

We staan graag voor u klaar!