Wilt u graag in uw eigen vertrouwde buurt blijven wonen als u ouder bent? Wacht dan niet tot ‘later’ en maak alvast een inschrijving als woningzoekende aan. Zo bouwt u inschrijfduur op en heeft u straks meer kans op een passende woning in uw eigen vertrouwde omgeving. Want u weet nooit wat er op uw pad komt.
 
02-220215_Visual2.jpg

Waarom nu al inschrijven?

Verreweg de meeste woningen worden toegewezen op basis van inschrijfduur. Hoe eerder u een inschrijving doet, hoe meer inschrijfduur u opbouwt en hoe meer kans u straks heeft op een passende woning die aan uw wensen voldoet. In veel regio’s is de druk op de woningmarkt groot, ook in Limburg. Er is erg veel vraag en maar weinig aanbod. Dat betekent lange wachttijden (± 5 jaar) voor een passende woning in populaire buurten en woongebouwen. Het is daarom zo belangrijk dat u nu al inschrijfduur opbouwt.

Inschrijven is gratis en zo gedaan

In 5 stappen kunt u zich inschrijven als woningzoekende bij www.thuisinlimburg.nl. Daarna hoeft u pas in actie te komen als u daadwerkelijk aan verhuizen toe bent. Tot die tijd moet u wel elk jaar uw inschrijving verlengen. Hiervan krijgt u automatisch bericht.

Thuis in Limburg

Op de website www.thuisinlimburg.nl vindt u het grootste huuraanbod van Limburg. Weller verhuurt, samen met 13 andere woningcorporaties in Limburg, haar woningen via deze website. Samen verhuren wij ruim 130.000 woningen.

Niet ingeschreven en snel een woning nodig?

In heel bijzondere gevallen kunt u voorrang krijgen op een huurwoning. Er moet bijvoorbeeld sprake zijn van een plotselinge medische noodzaak. We adviseren u in dit geval om met ons contact op te nemen voor meer informatie. Als u al langer ziek bent, is er geen plotselinge noodzaak. U kunt dan dus geen voorrang krijgen. Daarom is nu inschrijven zo belangrijk.

Waar kunt u terecht voor hulp?

Heeft u hulp nodig bij uw inschrijving als woningzoekende? Bijvoorbeeld omdat u geen computer heeft? Vraag dan een familielid of kennis om hulp. Zij kunnen ook als uw contactpersoon optreden.

Lukt dat niet? Neem dan gerust contact met ons op via het Klanten Contact Centrum,  telefoonnummer 045 - 404 86 00 of loop binnen in onze Wellerij aan Spoorplein 43. Wij helpen u graag.

Links

 

 

Deze campagne is een samenwerking tussen onderstaande corporaties:

csm_Corporaties_logo_s_banner_2_b59cbe0f1d.png