Vier belangrijke partners van Weller hebben een protocol ontwikkeld om veilig in en rondom uw huis te kunnen werken in tijden van Corona. Een initiatief dat Weller zeer waardeert! De betreffende onderhoudsbedrijven zijn Wierts, Grausbouw, Peeters en Tisaco.

Veilige omgeving

Tot voor kort konden deze partijen alleen spoedmeldingen en storingen verhelpen. Met het nieuwe protocol als leidraad kunnen er vanaf nu ook algemene klachten worden opgepakt. Als u zich daar natuurlijk prettig bij voelt. Deze partijen zullen er in ieder geval alles aan doen om een veilige omgeving te creëren voor zowel u als voor henzelf.

Voorzorgsmaatregelen

De medewerkers van de onderhoudsbedrijven houden zich aan de geldende voorzorgsmaatregelen. Dat betekent bijvoorbeeld dat u niet in dezelfde ruimte aanwezig bent waar de aannemer aan het werk is, dat er goed geventileerd moet worden en dat u zelf zorgt dat de ruimtes goed toegankelijk zijn.

Gezondheid voorop

Vooraf worden de risico’s samen met u goed in kaart gebracht. Zo wordt er gevraagd of iemand in het gezin gezondheidsklachten heeft. Aan de hand daarvan wordt een beslissing genomen of het werk uitgevoerd kan worden. Vanzelfsprekend zijn de mensen die bij u over de vloer komen ook klachtenvrij. De gezondheid van zowel onze huurders als de medewerkers van onze partners staat altijd voorop.

Verkort protocol

Deze veiligheidsmaatregelen komen ook terug in het onderstaande verkort protocol: NPO Werkzaamheden | Contactloos repareren doen we zo! NPO betekent: Niet Planmatig Onderhoud (onderhoud bij klachten en verhuizingen).

Heeft u vragen hierover? Bel dan gerust met ons Klant Contact Centrum via 045-4048600.

NPO Werkzaamheden.png

Liever een grotere weergave? Download de PDF.