Op zaterdag 15 juni 2024 vindt er een bijeenkomst plaats in Den Haag om te pleiten voor het behoud van de Spoedeisende Hulp, Intensive Care en het Geboortecentrum in het Zuyderland-ziekenhuis in Heerlen. Deze voorzieningen zijn cruciaal voor de toekomst van de regio Parkstad, waar 300.000 mensen wonen. 

Als Weller vinden we het belangrijk om u te informeren over deze bijeenkomst, omdat het verlies van een volwaardig ziekenhuis in Heerlen een klap zou zijn voor de toekomst van heel Parkstad.

Gaat u mee?

Wilt u actie voeren en een vuist maken tegen dit besluit? Ga dan mee naar Den Haag op 15 juni samen met alle betrokken partijen die zich inzetten voor de gezondheidszorg in de regio en vele andere mensen uit Parkstad. Er zijn al honderden aanmeldingen. Weller doet ook mee. Het busvervoer naar de manifestatie in Den Haag is gratis. Ook voor een lunchpakket wordt gezorgd. Aanmelden kan via de website: www.behoudziekenhuisparkstad.nl.

Door met velen naar Den Haag te gaan, kunnen we samen een duidelijke boodschap afgeven. Als we massaal opstaan, is een ander besluit mogelijk. Wij zijn samen de toekomst van Parkstad!

Hartelijke groet,

Barry Braeken
Directeur-bestuurder Weller