Met ingang van 11 maart 2020 sluit Weller zich aan bij Thuis in Limburg (TIL). Dit is een digitaal platvorm waar je als actief woningzoekende op één plek kunt reageren op het woningaanbod in heel Limburg. Vooruitlopend op de livegang met betrekking tot ‘Thuis in Limburg’ is het per 1 januari 2020 niet meer mogelijk om u rechtstreeks bij Weller in te schrijven als woningzoekende.

Wat betekent dit voor u als woningzoekende?

Weller wil mensen die op zoek zijn naar een woning zo goed en zo snel mogelijk helpen. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken verhuurt Weller met ingang van 11 maart al haar huurwoningen via www.thuisinlimburg.nl. Inschrijvingen verlopen dus niet meer rechtstreeks via Weller. Qua dienstverlening verandert er verder niets, u kunt gewoon langskomen in onze Wellerij of bellen met ons KCC als u vragen heeft.

Bent u al ingeschreven bij Weller?

Dan behoudt u natuurlijk uw inschrijftijd en blijft Weller uw aanspreekpunt. Het enige dat er voor u verandert is dat de woningen vanaf 11 maart geadverteerd worden op www.thuisinlimburg.nl. Wij zorgen ervoor dat uw inschrijving wordt overgezet naar ‘Thuis in Limburg’. Woningzoekenden ontvangen hierover nog een brief.

Nieuwe woningzoekenden schrijven zich in bij ‘Thuis in Limburg’

Het is niet meer mogelijk om u rechtstreeks bij Weller in te schrijven. Nieuwe woningzoekenden kunnen zich direct op www.thuisinlimburg.nl inschrijven. Zo hoeft u straks niet over te stappen. 

Heeft u vragen?

Inschrijven op www.thuisinlimburg.nl doet u met behulp van uw e-mailadres. Heeft u hulp nodig of heeft u vragen hierover? Neem gerust contact op met ons KCC (045-4048600). Wij staan graag voor u klaar.