tuinfeest

Wat vliegt de tijd! Het is dit jaar alweer 5 jaar geleden dat de bewoners van Icarus in Heerlerheide hun intrek in dit fraaie wooncomplex namen. Tijd voor een feestje! Een aantal bewoners nam het initiatief en organiseerden op zondag 23 augustus voor alle bewoners een gezellig tuinfeest.

tuinfeest


Tijdens een inspirerende vergadering werden de eerste plannen voor het tuinfeest gesmeed. Het moest vooral een gezellige ontmoeting worden, om zo de bewoners weer eens op een leuke manier met elkaar in contact te brengen. Toen de ideeën eenmaal op tafel lagen, heeft een groep enthousiaste vrijwilligers de uitvoering op zich genomen. Met behulp van de bewoners, en wat steun van enkele lokale bedrijven, hebben 108 bewoners op 23 augustus kunnen genieten van een gezellige middag.

optreden tuinfeest

Leuke muzikale en ludieke acts

Na de openingshandeling door Fieny Rijvers mocht Dj Sam de regie overnemen. Leuke muziek, ludieke acts en Piet Philipsen die rode rozen uitdeelde, terwijl hij het lied ‘op rode rozen vallen tranen’ zong. De sfeer zat er geweldig in. Aan het eind van de middag werd het koud buffet geopend en mocht iedereen aanschuiven. Ondernemers van Heerlerheide hadden een steentje bijgedragen en zo konden er ook nog eens tijdens de tombola leuke prijsjes worden gewonnen!

De organisatie bedankt alle vrijwilligers en sponsoren voor hun geweldige inzet en bijdrage!


Een en al gezelligheid!