organisatie Maatschappelijke Beursvloer Parkstad 2014

Dinsdag 9 mei vindt in het Parkstad Limburg Stadion de 3e Maatschappelijke Beursvloer ‘Parkstad aan Zet’ plaats. Weller doet ook deze keer weer mee, zeker na het grote succes van de eerste 2 edities in 2013 en 2014. Daarbij vonden 80 maatschappelijke organisaties en 70 bedrijven elkaar in 230 ‘matches’ voor het uitwisselen van kennis, een klus of dienst met gesloten beurs. Kom en doe ook mee! Samen kunnen we iets voor Parkstad betekenen.

‘Parkstad aan Zet’ biedt bedrijven en organisaties in Parkstad de ultieme kans om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De beurs brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar. Niet via een loket maar tijdens een dynamisch en gezellig evenement waarbij maatschappelijke vragen met gesloten beurzen worden verhandeld. Heel laagdrempelig en aantrekkelijk dus.

Participanten Beursvloer sluiten deal


Officieel

Maatschappelijke organisaties kunnen de klussen of activiteiten, die zij op eigen kracht moeilijk of niet kunnen verwezenlijken, op de beurs als vraag aanbieden. Bedrijven kunnen de uitdaging aangaan om de klus met mensen, middelen of kennis uit het eigen bedrijf te klaren. Niet voor geld, maar voor een wederdienst! Als er een klik is, vinden vraag een aanbod elkaar in een ‘match’. Deze is ondanks het gezellige kader en het ontbreken van geld allesbehalve vrijblijvend: elke match wordt officieel door een notaris bekrachtigd.

Netwerken

De eerste twee Maatschappelijke Beursvloeren in 2013 en 2014 overtroffen de stoutste verwachtingen. En ook nu zijn de voortekenen gunstig. Alle burgemeesters van Parkstad staan weer in de startblokken om de beurs te openen. En naast alle Parkstadsgemeenten doen meer bedrijven en maatschappelijke organisaties mee. Behalve voor concrete vragen is de Maatschappelijke Beursvloer dan ook bij uitstek een plek om uw zakelijk en maatschappelijk netwerk te vergroten.

Participanten Maatschappelijk Beursvloer Parkstad 2014


Vraag en aanbod

Op www.parkstadaanzet.nl vindt u een overzicht van de vragen en aanbiedingen die op de komende beursvloer verhandeld gaan worden. Weller heeft ook al enkele aanbiedingen geplaatst, zoals: fotografie, grafische vormgeving en/of webdesign!

Houd de website goed in de gaten, want de lijst groeit met de dag. Wellicht zit er een vraag bij waar u iets voor kunt betekenen. Of u heeft zelf een klus waarvoor u een handje hulp kunt gebruiken in ruil voor een wederdienst. Kom dan dinsdag 9 mei van 13.00-17.00 uur naar de maatschappelijke beursvloer in Parkstad Limburg Stadion. Aanmelden kan tot 1 november via: www.parkstadaanzet.nl