Post van Weller

Digitaal of papier: een gemakkelijke en bewuste keuze

Weller zoekt continu naar mogelijkheden om de service voor u te verbeteren en tegelijkertijd milieubewuster te werken. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een deel van onze postverzending uit te laten voeren door Postex. Brieven over de huurbetaling ontvangt u tegenwoordig via dit bedrijf.

Hoe wilt u uw post ontvangen?

Wij vinden het belangrijk dat u uw post ontvangt, zoals u dat wilt. Digitaal of op papier. Dit bepaalt u zelf. Wilt u uw post voortaan liever digitaal ontvangen? Vul dan de code die op het voorblad van de brief staat hieronder in. 

Nadat u de code hebt ingevuld, heeft u een aantal mogelijkheden: 

  • Poststuk digitaal bekijken.
  • Ontvangstvoorkeur wijzigen (post naar digitaal of vice versa). U ontvangt een verificatie-mail ter bevestiging, die u moet accepteren.
  • Uw e-mailadres invoeren of wijzigen.
  • Poststuk en eventuele bijlagen downloaden.
  • Direct betalen via iDEAL.

Nadat u uw voorkeur heeft aangegeven, ontvangt u de post die wij via Postex naar u verzenden voortaan digitaal. Heeft u als voorkeur e-mail opgegeven? Dan ontvangt u een link waarmee u uw post gedurende een jaar digitaal kunt blijven inzien. 

Snel en veilig betalen met iDEAL

Een ontvangen factuur van Weller kunt u met iDEAL betalen. Scan hiervoor de QR-code of log in met uw unieke code en betaal het openstaande bedrag eenvoudig en snel.

Vragen?

Heeft u nog vragen of twijfelt u aan de echtheid van de poststukken? Neem dan contact op met ons Klanten Contact Centrum.

Let op: Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze nooit aan anderen.