short stay appartementen Uilestraat heerlen

Full Domestic

U zoekt voor uzelf of voor een van uw medewerkers tijdelijke huisvesting in Heerlen. Weller biedt in het centrum van Heerlen Full Domestic appartementen aan. Dat wil zeggen appartementen voor korte duur (minimaal 6 maanden), compleet ingericht, met eigen parkeerplaats.

Voor wie?

Onze Full Domestic appartementen zijn de oplossing voor als u bijvoorbeeld vanwege werk tijdelijk in Heerlen verblijft maar liever niet voor een hotel kiest. Of als u uw huis verbouwt of hebt verkocht maar nog niet direct in uw nieuwe woning terecht kan. Met onze Full Domestic services bieden wij letterlijk diensten aan voor een kort verblijf van minimaal 6 maanden en bieden u daarmee een tijdelijk thuis.

Met gezin of collega’s?

Dat kan. Onze Full Domestic appartementen hebben standaard twee slaapkamers. Als het wenselijk is kan de ruimte aangepast worden voor drie volwassenen.

De appartementen

De appartementen zijn smaakvol ingericht en beschikken over een eigen privé balkon of terras. Elk appartement heeft een ruime woonkamer, een luxe en compleet uitgeruste keuken, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche, een toilet en een ruime entree. Bij elk appartement hoort bovendien een eigen parkeerplaats.

short stay appartementen Uilestraat Heerlen


Onze services

  • Compleet gemeubileerd appartement met balkon of terras
  • Eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage onder het gebouw
  • Berging in het souterrain van het gebouw
  • Internet, wifi, tv met een uitgebreid zenderpakket, 
  • Compleet ingerichte keuken met koelkast, diepvries, vaatwasser, combimagnetron en huisraad
  • Wasmachine en droger
  • Handdoeken, vaatdoeken en beddengoed

De locatie

Onze Full Domestic appartementen liggen in het centrum van Heerlen in de Uilestraat. De Uilestraat bevindt zich op loopafstand van de winkels, restaurants, het theater en de terrassen in de binnenstad. Deze locatie is zowel per auto als via het openbaar vervoer goed bereikbaar. 


Huren

Onze Full Domestic appartementen zijn beschikbaar voor € 1.390,- per maand (prijspeil 2020). De minimale huurtermijn is 6 maanden met een opzegtermijn van 14 dagen. De borg bedraagt één maandhuur.

Nieuwsgierig?

De woningen zijn met veel smaak ingericht en hebben ieder een geheel eigen sfeervolle uitstraling. 

Meer informatie

Hebben we uw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag gerust meer informatie over onze Full Domestic bij: 
Anja Veeger 06 - 300 844 08 of
Lizan Banser 06 - 437 312 57
.

Mailen kan natuurlijk ook, via: fulldomestic@wellernet.nl of gebruik het onderstaand formulier.

Om spam te voorkomen, vragen wij u het onderstaande vakje aan te vinken!