short stay appartementen Uilestraat heerlen

Short Stay

U zoekt voor uzelf of voor een van uw medewerkers tijdelijke huisvesting in Heerlen. Weller biedt in het centrum van Heerlen appartementen aan voor ‘Short Stay’. Compleet ingericht, met eigen parkeerplaats én eventueel huishoudelijke services. Ideaal!

Voor wie?

Onze Short Stay Services zijn de oplossing voor als u bijvoorbeeld vanwege werk tijdelijk in Heerlen verblijft maar liever niet voor een hotel kiest. Of als u uw huis verbouwt of hebt verkocht maar nog niet direct in uw nieuwe woning terecht kan. Met onze Short Stay Services bieden wij letterlijk diensten aan voor een kort verblijf. Een tijdelijk thuis.

Met gezin of collega’s?

Dat kan. Onze Short Stay appartementen hebben standaard twee slaapkamers. Als het wenselijk is kan de ruimte aangepast worden voor drie volwassenen.

De appartementen

De Short Stay appartementen zijn smaakvol ingericht en beschikken over een eigen privé balkon of terras. Elke appartement heeft een ruime woonkamer, een luxe en compleet uitgeruste keuken, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche, een toilet en een ruime entree. Bij elk appartement hoort bovendien een eigen parkeerplaats.

short stay appartementen Uilestraat Heerlen


Onze services

  • Compleet gemeubileerd appartement met balkon of terras
  • Eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage onder of naast het complex
  • Berging in het souterrain van het complex
  • Internet, wifi, tv met een uitgebreid zenderpakket, stereo, dvd
  • Compleet ingerichte keuken met koelkast, diepvries, vaatwasser, combimagnetron en huisraad
  • Wasmachine en droger
  • Handdoeken, vaatdoeken en beddengoed
  • Extra optie: 3 uur per week huishoudelijke services (tegen betaling)

De locaties

Wij bieden Short Stay appartementen aan op twee locaties in het centrum van Heerlen.

Uilenstraat Heerlen

De Uilestraat bevindt zich op loopafstand van de winkels, restaurants, het theater en de terrassen in de binnenstad. Deze locatie is zowel per auto als via het openbaar vervoer goed bereikbaar. De parkeergarage bevindt zich onder het appartementencomplex.


Maankwartier Heerlen

In Maankwartier woont u letterlijk in het hart van Heerlen. Op een steenworp afstand van een supermarkt, de voorzieningen in de binnenstad en het openbaar vervoer. De parkeergarage bevindt zich onder het appartementencomplex.


Flexibel huren

Onze Short Stay appartementen zijn beschikbaar vanaf € 1.475,- per maand exclusief huishoudelijke services (vanaf € 160,- voor drie uur per week). De huur is flexibel en kan dagelijks ingaan en ook per dag worden opgezegd.

Nieuwsgierig?

De woningen zijn met veel smaak ingericht en zien er allemaal anders uit. Zij zijn modern, maar toch warm en sfeervol.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze Short Stay kunt u contact opnemen met Anja Veeger (06 – 300 844 08). Mailen kan natuurlijk ook, via: shortstay@wellernet.nl of gebruik het onderstaand formulier.


Om spam te voorkomen, vragen wij u het onderstaande vakje aan te vinken!


Vragen over Short Stay?

Onze medewerkers van het Klanten Contact Centrum vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Short Stay.

Bel (045) 404 86 00