uitvoeren reparaties

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in of aan uw woning? Toilet verstopt? Ergens een lekkage? Een deurbel die het niet meer doet? U kunt het nu heel makkelijk aan ons doorgeven. Maak een account aan bij MijnWeller en geef uw reparatieverzoek aan ons door. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd met ons Klanten Contact Centrum bellen:
(045) 404 86 00

Direct melden in MijnWeller 
Account aanmaken MijnWeller 

Spoed?

U kunt ook buiten kantoortijden bellen. U wordt dan automatisch doorverbonden met iemand van de meldkamer. Zij beoordelen de situatie en zullen, als dat nodig is, meteen handelen om het probleem voor u op te lossen. Niet-spoedeisende zaken worden, voor verdere afhandeling, de dag erna bij Weller gemeld.

Doet uw verwarming het niet meer?

Dat lossen we ook direct voor u op. Alleen doet Weller dat niet zelf, maar werken we daarvoor samen met twee gespecialiseerde bedrijven. Bel rechtstreeks naar het bedrijf dat het onderhoud van uw installatie verzorgt. Zij zijn dag en nacht te bereiken, 7 dagen per week.

onderhoud verwarming

Heerlen

Bel dan Hajnadi Klimaattechniek BV: 045 - 545 12 00

Brunssum en Schinveld

Bel dan Feenstra BV: 088 - 845 50 00 (lokaal tarief)

> Uitzonderingen!

Flats Peter Schunckstraat, heeft u pas een eigen cv-ketel in de woning gekregen, bel dan Feenstra BV: 088 - 845 50 00 (lokaal tarief)

Mijnwater, woont u in Heerlen en uw woning wordt gestookt en gekoeld met Mijnwater, bel dan Mijnwater BV:
045 - 571 69 20

Glasschade?

Bal door het raam? Andere glasschade? Als er glas kapot is aan de buitenkant van uw woning, dan moet dat zo snel mogelijk worden gemaakt. Heeft u een glasverzekering bij Weller, dan kunt u ons Klanten Contact Centrum bellen: (045) 404 86 00. Het kan zijn dat we even een noodvoorziening aanbrengen. Maar hoe dan ook zorgen we ervoor dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld. Als de glasschade is veroorzaakt door inbraak of vandalisme, vragen we u aangifte te doen bij de politie. Voor onze verzekering hebben wij namelijk een kopie van het politierapport nodig. Glasschade ter plaatse van algemene ruimten kunt u altijd melden bij Weller.